Mån - Fre: 8:00 - 17:00

Lär dig 3D-Design på NT Solutions

Behovet av kunskaper i och resurser  för 3D-design kommer in i allt fler branscher. Därför satsar NT Group, genom affärsområdet 3D Artists på att skapa resurser, dels genom att ta initiativet till att bygga en Skandinaviskt bibliotek för 3D-objekt, dels genom att ge utbildning och praktik för de som är intresserade av att lära sig metoder och verktyg inom 3D-design. Vi arbetar i första hand med  open source-verktyg och 3D Artists medverkar på flera sätt till att sprida kunskap och bredda användningsområdet för verktyget.

 

fax, white male, 3d model-1904631.jpg
sphere, blue, glossy-155819.jpg

Bli en del av vårt härliga 3D-Communityt där fantasin inte har några gränser!

Vi är en gemenskap inom 3D sektionen där vi delar samma intresse, vilket är 3D-Design i programmet Blender. 

Vi arbetar på flera sätt till att sprida kunskap och bredda användningsområdet för 3D-design i programmet Blender genom arbetsträning på NT Solutions. Målet är att skapa en grundläggande förståelse för programmet och dess möjligheter.

Under din tid hos oss får du möjlighet att skaffa nya erfarenheter och referenser. Du kommer att träna på att förhålla dig till arbetskamrater och arbetsledning samt att hantera de krav och förväntningar som finns på en arbetsplats. Det är viktigt att ditt arbete känns meningsfullt och vi har löpande uppföljningssamtal om dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna är mycket varierade, beprövade och bidrar till din utveckling i din egen takt.

Områden inom 3d-design i Blender

Blender är ett kraftfullt och mångsidigt verktyg som används för att skapa 3D-animeringar, visuella effekter och interaktiva media.

Det innehåller ett brett utbud av verktyg för att hjälpa användare att skapa moderna och realistiska bilder och animationer.

Dess omfattande samling av verktyg och funktioner inkluderar rigging, 3D-modellering, texturmappning, klippning, ljuseffekter, simuleringar, rendering och mycket mer. Blender är ett populärt program som används av både professionella och hobbyister för att skapa imponerande 3D-animeringar och effekter.

Ett urval av våra 3D Artisters verk

Design, inredning, arkitektur, dataspel, film, konstruktion, additiv tillverkning - bara några exempel på branscher där kunskaper i 3D-verktyg är efterfrågade.

Hos oss lär du dig grunderna inom 3D-design och hur du använder Blender för att skapa och animera 3D-modeller, scener eller miljöer beroende på intresseområde.

NT Solutions satsar genom affärsområdet 3D Artists, på att skapa resurser, genom att ge utbildning och praktik för de som är intresserade av att lära sig metoder och verktyg inom 3D-design.

Travel

Travel

Travel

Travel

Travel

Travel

Arbetsträna inom spelutveckling hos oss

Hos oss har du möjlighet att arbetsträna inom spelutveckling i UNREAL Engine 5 och Unity. Om du har tidigare erfarenhet är det en möjlighet att fördjupa dig inom spelutveckling i en takt som passar dig. Men du kan även som nybörjare få möjlighet att testa på detta populära område.

För dig som är nybörjare

Vi erbjuder möjligheten att prova arbetsträna genom att kombinera Unreal Engine och Unity med 3d-design. Detta är ett utmärkt sätt att lära sig grunderna och få praktisk erfarenhet inom detta område.

sphere, blue, glossy-155819.jpg

För dig som har tidigare erfarenhet

För dig som har tidigare erfarenhet inom spelutveckling har möjlighet att arbetsträna hos oss och fördjupa dig i dina kunskaper med vårt kursmaterial. Vi ser till varje deltagares önskemål och utformar en plan som passar just dig.

Besöksadress

NT SOLUTIONS AB Bolidenvägen 14, 1 tr, 121 63 Johanneshov

Sociala medier

Vi på NT Solutions AB erbjuder arbetsträning för de som står en bit utanför arbetsmarknaden och som vill få möjlighet att förbättra sina kompetenser och få en konkurrenskraftig edge.