Mån - Fre: 8:00 - 17:00

IT-Drift & Support - Säkerhet & nätverk - Programmering & Databaser - Appar, VR & AR

Oavsett om du vill jobba med nätverkssäkerhet, programmering, databaser eller den spännande världen av appar, VR och AR, så finns möjligheten att arbetsträna inom dessa områden hos oss .

Utforska och utveckla dina färdigheter tillsammans med oss inom IT-Drift & Support, och ta steget mot en framtid fylld av teknisk spänning och möjligheter.

 

IT-drift och programmering

NT Solutions har varit verksamma med att bygga webblösningar och databaser sedan 2012 och har sedan dess breddat verksamheten med fokus på mobil programmering (Appar), främst inom AR (Augumented Reality) och VR (Virtual Reality).

Deltagare i våra program med kompetens inom programmering gör en viktig insats att utveckla vår IT-verksamhet, men vi erbjuder också möjlighet till kompetensutveckling inom området för andra deltagare som är intresserade att prova på programutveckling.

Datahantering och IT-drift hos NT Solutions

Verksamheten har gott stöd i NT Solutions datamiljö, där vi på plats driftar och underhåller våra Microsoft- och Linuxbaserade servrar och ett avancerat datornätverk.

Inom IT-drift har våra deltagare en viktig roll att underhålla vår datamiljö och samtidigt få möjlighet att laborera och utveckla sina kunskaper inom olika specialområden, t ex server, IT-support och IT-säkerhet. NT Solutions har också ett samarbetet med KY-utbildningar för IT-tekniker där vi i vissa fall kan ta emot LIA-praktikanter och lärlingar

IT-drift, Säkerhet, Support, Datbaser, Nätverk och programmering / Appar

Deltagare i våra program med kompetens inom programmering gör en viktig insats att utveckla vår IT-verksamhet, men vi erbjuder också möjlighet till kompetensutveckling inom området för andra deltagare som är intresserade att prova på programutveckling.

IT - programmering och appar

NT Solutions har varit verksamma med att bygga webblösningar och databaser sedan 2012 och har sedan dess breddat verksamheten med fokus på mobil Appar, främst inom AR (Augumented Reality) och VR (Virtual Reality).

Programutveckling, CSS, HTML

Arbetsträna inom olika programmeringsspråk som C++, Java eller Python. Utforska olika ramverk som kan hjälpa dig att skapa bättre program och applikationer. Utveckla din förståelse för olika designmönster som kan hjälpa dig att strukturera din kod.

IT-Drift, Support, Säkerhet, Nätverk & Databaser

Inom IT-drift har våra deltagare en viktig roll att underhålla vår datamiljö och samtidigt få möjlighet att laborera och utveckla sina kunskaper inom olika specialområden, t ex server, IT-support och IT-säkerhet.

Kontakta oss för att veta mer!

Du ansöker till oss via din handläggare på arbetsförmedlingen eller kommunen. Du är sedan välkommen på ett studiebesök – VÄLKOMMEN:)

Besöksadress

NT SOLUTIONS AB Bolidenvägen 14, 1 tr, 121 63 Johanneshov

Sociala medier

Vi på NT Solutions AB erbjuder arbetsträning för de som står en bit utanför arbetsmarknaden och som vill få möjlighet att förbättra sina kompetenser och få en konkurrenskraftig edge.