Mån - Fre: 8:00 - 17:00

Arbeträning inom kontorsservice och vaktmästeri på NT Solutions

Under din tid hos oss får du möjlighet att skaffa nya erfarenheter och referenser. Du kommer att träna på att förhålla dig till arbetskamrater och arbetsledning samt att hantera de krav och förväntningar som finns på en arbetsplats. Det är viktigt att ditt arbete känns meningsfullt och vi har löpande uppföljningssamtal om dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna är mycket varierade, beprövade och bidrar till din utveckling i din egen takt.

Arbetsträna som vaktmästare på NT Solutions

Deltagarna kommer att få möjlighet att få praktisk erfarenhet inom det aktuella yrket.

Vaktmästeri

Vaktmästeri kommer att innehålla att utföra och kontrollera grundläggande vaktmästeriuppgifter, utföra enkla underhållsuppgifter, arbeta med att hålla ordning och rent i allmänna utrymmen, följa och upprätthålla säkerhetsrutiner och andra relevanta uppgifter.

Få praktisk erfarenhet inom vaktmästeri

Du kommer få lära dig våra säkerhetsregler, och att utföra vaktmästeriuppgifter och utveckla kunskaper om den aktuella verksamheten.

Kontakta oss för att veta mer!

Du ansöker till oss via din handläggare på arbetsförmedlingen eller kommunen. Du är sedan välkommen på ett studiebesök – VÄLKOMMEN:)

Besöksadress

NT SOLUTIONS AB Bolidenvägen 14, 1 tr, 121 63 Johanneshov

Sociala medier

Vi på NT Solutions AB erbjuder arbetsträning för de som står en bit utanför arbetsmarknaden och som vill få möjlighet att förbättra sina kompetenser och få en konkurrenskraftig edge.