Mån - Fre: 8:00 - 17:00

Vi erbjuder arbetsträning inom media och kommunikation

Våra tre områden innefattar att lära sig och arbeta med webbdesign i WordPress, jobba med våra sociala medier och grafisk design. Våra tjänster inom webdesign erbjuder ett brett spektrum av möjligheter från att skapa webbplatser, både enkla och komplexa, till att konstruera responsiva mallar för att se bra ut på alla enheter. 

 

SOCIALA MEDIER

Bli en del av vår redaktion

Vi vet att skapandet av ett starkt varumärke på sociala medier kan vara en utmaning, så vi arbetar med dig för att skapa ett unikt och ändamålsenligt innehåll som hjälper dig att nå dina mål.

NT Solutions arbetar med schematiskt göra och lägga upp inlägg på sociala medier. Arbetsuppgifterna varierar men kan t ex bestå av:

Skapa webbsidor i WordPress

När du börjar arbetsträna hos oss så får du lära dig WordPress eller fördjupa dig i det om du kan det sedan innan. Vi har en egen plattform för webbutveckling och du får en domän på vår server där du kan jobba i din egen takt och skapa en sida efter dina egna intressen.

WordPress är världens mest använda CMS (Content management system). Det finns anledningar till det.

Kontakta oss för att veta mer!

Du ansöker till oss via din handläggare på arbetsförmedlingen eller kommunen. Du är sedan välkommen på ett studiebesök – VÄLKOMMEN:)

Besöksadress

NT SOLUTIONS AB Bolidenvägen 14, 1 tr, 121 63 Johanneshov

Sociala medier

Vi på NT Solutions AB erbjuder arbetsträning för de som står en bit utanför arbetsmarknaden och som vill få möjlighet att förbättra sina kompetenser och få en konkurrenskraftig edge.